Vad söker vi?

Lenhud, en grupp exklusiva hudvårdssalonger, Vi vill arbeta med de bästa frisörerna! Du är kreativ och driven och gillar att arbeta som egenföretagare men under vingarna på en välorganiserad organisation med tydliga mål och med en tydlig strategi. Du uppskattar att arbeta med några av marknadens bästa varumärken både inom hud och hår även om ditt fokus ligger på frisörverksamheten. Du uppskattar enkelheten det innebär att alltid ha alla produkter på plats och att dessa ingår i din månatliga hyra; ingen redovisning, inget pappersarbete. Att arbeta i vårt team innebär ”all inclusive” även då du hyr stol. Och dina villkor är förmånliga!

Vilka är vi?

Lenhud och Hår by Lenhud ägs till 100% av Kraft Group AB. Kraft Group etablerades 1991 i Malmö och är ett familjeägt företag och sedan starten drivits av Johan, Robert och Petra. Alla med efternamnet Kraft.
Förutom de 4 Lenhudsalongerna i Lund, Malmö, Borås och Helsingborg driver företaget en stor distributionsverksamhet av utländska varumärken inom professionell hud- och hårvård. Företaget har den svenska exklusiviteten för varumärkena Medik8, Bioline, Comfort Zone och Skin Regimen på hudsidan. På frisörsidan ingå varumärken som Davines, UNITE, Graham Hill och label.m i portföljen. Kraft Group representerar också det amerikanska make-up varumärket PÜR och ett varumärke inom ”brun utan sol”, Marc Inbane.
Koncernen har ca 60 anställda och har en budgeterad omsättning på 120 mkr för 2020.

Vad kan vi erbjuda?

Vi kan erbjuda 6 hyrstolar i Borås och 4 hyrstolar i Lund.
Som frisör arbetar du med dom produkter som företaget representerar och det är mer än ett fulltäckande sortiment både gällande tekniska produkter och retail. Du arbetar uteslutande med Davines sortiment gällande färgserier. Här finns både ammoniak och ammoniakfri färg liksom en- eller tvåkomponent toningar. Davines sortiment av lerbaserad blekning och permanent ger fantastiska resultat och det finns inga behandlingar eller kundönskemål du inte kan leverera. På retailsidan arbetar vi med Davines hela retailsortiment liksom försäljningsprodukter från både UNITE och från herrserien Graham Hill. Naturligtvis har du provision på all din retailförsäljning. Även på din försäljning av hudvårdsartiklar.
Du bestämmer själv dina arbetstider och din prissättning även om vi har satt ett minimipris på behandlingarna. Du får gärna prissätta dina tjänster högre. Vi arbetar med bokningsprogrammet It’s Perfect. För att minimera antalet ”no shows” skickas naturligtvis en sms-påminnelse ut för varje bokning. När du hyr stol hos oss är du välkommen att vara en del av vårt team precis som om du vore anställd. Det innebär att du är välkommen på våra personalmöten och våra interna Kick Offer. Naturligtvis tar vi kostanden för detta.

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer. Bäst information får du om du mailar eller ringer till vår försäljningschef Aziz Laarif på aziz.laarif@jkraft.se eller 070076-677 17 01.

Image
Image
Image
Image
Image
Image